2011. június 23., csütörtök

Vigyázz! Kész! Rajt! Indul a Szuper-Blog!

Az elmúlt majd kilenc hónapban igyekeztem feltenni egyszerű kis honlapunkra (http://www.szupervalyog.hu/) az alapvető információkat és aktualitásokat a szupervályog-technológia hazai bevezetésének helyzetéről, és beszámolni a munkacsoportunk tevékenységéről. Menetközben azonban folyamatosan érlelődött bennem, hogy útjára indítsak valami élőbb, mozgalmasabb, interaktívabb dolgot.
Mondjuk egy blogot, ahol személyesebb hangvételben tudok beszámolni róla, hogyan is halad ez a „Szuper-Történet”. Így részévé válhatnak a történetnek és az eseményeknek azok is, akik velem együtt beleszerettek ebbe az építési technológiába.
Nem titkolt szándékom az sem, hogy megosszam a blog olvasóival, melyek voltak azok a világban tapasztalható jelenségek, amelyek a háttérben engem is megmozgattak, és arra ösztökéltek, hogy korábbi munkásságomat (http://www.valtozasok.net/) odahagyva belekezdjek ebbe a merőben új dologba. Mert úgy gondolom, hogy jóval többről szól ez a történet, mint egy újabb építési módszer hazai bevezetéséről.

Még nem írtam blogot (habár mindenféle mást már igen). A megjelenés (felület) még csinosítást igényel, de így sem lesz egyszerű behozni majdnem egy év történetét… szóval külcsínre majd visszatérek menetközben.
Mire sikerült a technikai lépéseken végigverekednem magam (kezdve attól, hogy utána nézzek, hol és hogyan is tudom elindítani ezt a blogot), rám is esteledett, így első bejegyzésemet csak egy köszöntőnek szánom:

Hahó világ! Indul a Szuper-Blog!


„Tekeredik a tömlő…” mi is akar lenni?  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése